Unieke kunst , sieraden, resin art, kleigodinnen, readings, JES! chocolade en creatieve blogs

Kunstenares Jessica Immen

Ik ben Jessica Immen-van Ophem (40) uit Oostwoud. Getrouwd met Sam en samen hebben we 1 hond en 2 katten. Thuis heb ik mijn eigen studio waarin ik de ruimte deel met mijn andere werkzaamheden als blogster, haarstyliste en make-upartist en masseuse bij Haarstudio 31 en patissier van JES! chocolade . 

Neem gerust een kijkje op www.haarstudio31.nl Het is een erg leuke combinatie en altijd creatief!

 

Creative art by Jessica is rond 2012 ontstaan uit alle creaties die ik maakte en is dan ook altijd in ontwikkeling. Ik heb geen scholing gevolgd in de kunst, maar volg mijn gevoel in wat ik maak en de natuurlijke creatieve stroming.
Van kleins af aan ben ik hooggevoelig, bezig met groei en bewustwording en dit kan ik inzetten in dit werk. Vanuit de afstemming en verbinding ontstaan er bijzondere werken.
De kleuren en edelstenen geven dan ook een extra helende werking aan de creaties en behandelingen.


Veel decoraties in winkels of websites worden vanuit massaproductie gemaakt. Hierdoor verliest het een gevoel dat de maker erin kan brengen, als er vanuit liefde en passie gewerkt wordt. Dit is voelbaar voor vele mensen. Mijn bedoeling is om juist die mooie energie terug te brengen in alles dat ik maak. Zo hoop ik de wereld wat lichter en kleurrijker te maken en mensen te raken en te ondersteunen met wat ik maak.  Een creatie dat raakt in het hart.

Ik werk dan ook veel in opdracht bij wensen.

In 2018 is er veel veranderd. Een nieuw huis, nieuwe studio. 

En ik ben met een opleiding bezig voor creatieve therapie. Leuk als extra aanvulling op alles wat ik doe.
Naast deze werkzaamheden vind ik het heerlijk om in mijn groentetuin bezig te zijn, te koken en kokkerellen, wandelen, sauna pakken, muziek luisteren, Netflixen, met mijn dieren bezig te zijn en ik fotografeer de dieren en natuur uit deze omgeving. 
Zo ben ik altijd wel bezig :) 

 

Als je het leuk vindt, kun je mij volgen op Insta en Facebook. 

Mijn persoonlijke pagina is www.instagram.com/Jessicaimmenvanophem

Liefs van Jessica