Unieke kunst , sieraden, resin art, kleigodinnen, readings, JES! chocolade en creatieve blogs

Een kijkje in mijn wereld. Thema ongewenste kinderloosheid.

A hell of a ride. Ik deel hier een stuk van mijn weg, van onze weg. Terugkijkend naar de lange periode van zo'n 16 jaar met veel hoop op een gezin. Hoe het is gegaan, hoe het is beleefd, wat het heeft gedaan, hoe het mij heeft veranderd en wat ik anderen zou aanraden in deze situatie. Lees je mee?

Lees meer »

Een kijkje in mijn wereld. Thema vermoeidheid.

Een kijkje in mijn (binnen) wereld en hoe ik daarmee omga. Ervaringen die geweest zijn of waar ik tegenaan loop. Elk mens heeft dingen te leren en te ervaren op aarde, zo ook ik. Hoe mooi om ervaringen te kunnen delen! Kwetsbaar, maar wel puur en mijn beleving. Mijn weg is er één van naar binnen keren, eigenliefde, loslaten, groei. Ik vraag jullie hier dan ook respectvol mee om te gaan. Hier is dan het thema vermoeidheid, dat een groot deel van mijn leven heeft beheerst.

Lees meer »

Dit is hoe de bloemen healing is ontstaan

Al van jongs af aan ben ik hooggevoelig. Zo voel ik bv. de energieën van mensen, dieren, planten, bloemen, edelstenen, sferen in ruimtes, de natuur, etc. Alles is energie en voelbaar. Als ik me op iets focus, dan voel ik daarbij haast automatisch in.Als kind plukte ik overal bloemen, werd ik blij van de roze voorjaarsbloesems, de Magnolia's. Nu nog neem ik overal bloemen mee vandaan om bv sieraden mee te maken. Wat mij opviel was de energie van bloemen die ik in huis had staan of die ik tegenkwam op mijn pad. Ik voelde hun liefdevolle levensenergie en kracht en vooral als het met een intentie gegeven was. De ene subtiel, de andere zeer sterk. Zo kreeg ik het gevoel meer te kunnen doen met deze cadeautjes uit de natuur. Dat idee bleef maar terugkomen in mijn gedachten. Na een drukke periode van verbouwen, kreeg ik de rust om hiermee verder te gaan.

Lees meer »

Dit is waarom ik mijn sjamanendrum gebruik

Waarom gebruik ik een sjamanendrum en wat doet het? Ten eerste omdat ik het zo voelde nadat ik het zelf eens ervaren had bij een voetreflex behandeling. Wauw! Wat was dat een heerlijk geluid! Ik werd er beter door geaard en gaf kracht.

Lees meer »